Merzario Ocean Freight

+31 180 - 418 400

Merzario Air Freight

+31 20 - 653 06 30

Need support? Drop us an email

sales@merzario.nl

Complete logistieke service onder één dak

Import, export en cross trades op maat

De bekwame medewerkers van Merzario staan 24 uur per dag voor u klaar om logistieke oplossingen op maat te verzorgen. Wij bieden een breed pakket aan mogelijkheden voor import, export en cross trades, van deur tot deur. Onze dienstverlening omvat onder meer FCL/LCL, luchtvrachtzeevracht, landvracht/wegtransport, special projects cargo, dangerous goods handling, warehouse & distribution, cold storage, pick & pack, douane-entrepot en bijbehorende afhandeling.

Merzario in cijfers:

  • 16 vestigingen wereldwijd, van Ridderkerk tot Hong Kong
  • 100+ toegewijde werknemers in binnen- en buitenland, gespecialiseerd in luchtvracht, zeevracht of douaneafhandeling.
  • Diversen mogelijkheden op gebied van warehousing waaronder Ridderkerk en Schiphol in Nederland. Internationaal warehousing nodig? Informeer dan naar de mogelijkheden via ons contactformulier

Wat kunt u van ons verwachten?

Tijdens het gehele logistieke traject ervaart u een persoonlijke service. U heeft één contactpersoon, die u op de hoogte houdt met tussentijdse updates. Ook bieden wij u de mogelijkheid tot online track & trace. Onze medewerkers hebben ervaring met een breed scala aan goederen; en de verschillende logistieke modaliteiten bieden wij u aan onder één dak.

Naast onze eigen kantoren werken wij met een globaal netwerk van agenten. Wij zijn lid van brancheorganisatie FENEX. Ook zijn wij reeds 6 jaar AEO-gecertificeerd.

GLOBAL LOGISTICS. INDIVIDUAL SOLUTIONS.

Hoe kunnen we u helpen?

We think before we move.