Merzario Ocean Freight

+31 180 - 418 400

Merzario Air Freight

+31 20 - 653 06 30

Need support? Drop us an email

sales@merzario.nl

Douane afdeling

Een goedlopend douaneproces bespaart u veel tijd. Bovendien kan het financieel interessant zijn om het douaneproces over te dragen aan een professional: u voorkomt onder andere dat u onnodig rechten betaalt. Onze in-house douaneafdeling neemt u desgewenst alle voorkomende douanewerkzaamheden uit handen. Denk hierbij aan:

  • Invoeraangiften
  • Uitvoeraangiften
  • Vervoersaangiften NCTS
  • Opslag en overslag van douanegoederen
  • Fiscale vertegenwoordiging
  • Het verzorgen van oorsprongsbescheiden (CvO, EUR.1) en legalisatie daarvan
  • Begeleiding bij alle aspecten van het douaneproces, zoals tariefindelingen en rechtencalculaties

AEO-gecertificeerd

Wij maken gebruik van geavanceerde douanesoftware en werken volgens zorgvuldig opgestelde protocollen. Door de jaren heen bouwden wij een goede reputatie op bij de douane. Wij zijn al 6 jaar in het bezit van het AEO-certificaat, waarmee de douane deze goede reputatie onderschrijft. Zo bent u verzekerd van een goede service, gedegen kennis van douanezaken en zo min mogelijk oponthoud in het logistieke proces. 

Voor elk type goederen

Onze ervaren medewerkers hebben zich toegelegd op zeevracht of luchtvracht en beperken zich niet tot één bepaald type goederen. Voor alle soorten lading staat onze douaneafdeling u bij met goed advies, accurate berekeningen en een vlotte afhandeling van het papierwerk.

Onze douaneafdeling inzetten?

Zowel in onze vestiging in Ridderkerk als op Schiphol staan wij klaar om uw douaneafhandeling moeiteloos te laten verlopen. Bel 0180-418 400 of laat een bericht achter via douane@merzario.nl.

GLOBAL LOGISTICS. INDIVIDUAL SOLUTIONS.

Hoe kunnen we u helpen?

We think before we move.